Velkommen til Gallo Skolen

Donation fra Salling Fondene og Aarhus KommuneGallo Skolen har modtaget en pengedonation fra Salling Fondene og Aarhus Kommune som supplement til afhjælpning af skolens Covid-19-tab, så vi fortsat kan udbyde vores aktiviteter til glæde for jer kursister!

Vi sætter meget stor pris på denne anerkendelse af vort arbejde her midt i Covid-19-krisens vedblivende udfordringer og pres. - Salling Fondene og Aarhus Kommune har i fællesskab skabt hjælpepakken på i alt 30 mio. kr. til aftenskoler, foreninger og det sportslige talentarbejde i Aarhus Kommune. 20 mio. kr. fra hjælpepakken kommer til udbetaling i perioden december 2020-marts 2021 som henholdsvis pengedonationer og dækning af væsentlige nettotab hos foreningslivet i Aarhus Kommune.

 

Gallo Skolen er LUKKET fra 9/12 2020 til 21/5 2021

 

Vi håber, at I alle har det godt, trods begrænsningerne.

Regeringen og Sundhedsmyndighederne har atter en gang forlænget nedlukningen,
nu til d. 21. maj.

OBS: Alle deltagere vil blive kontaktet af Gallo Skolen om de nærmere regler i forbindelse med genåbningen, bl.a. skal Coronapas der skal vise, om deltageren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer af enten PCR- eller lyntest medbringes til undervisningen.

I er velkomne til kontakt til skolen ved spørgsmål, på tlf. 8617 5198.

Peter Nyeng Kristensen
Skoleleder

 

Forårets kursusprogram 2021 er nu klar

Klik på linket her:  
Gallo Skolens kurser forår 2021

 

 

 

Gallo Skolen

Skolen-web

Gallo Skolen er en kreativ skole. Vi har bl.a. kurser i tegning, maleri, grafik, keramik, glas, tekstil/collage, rytmisk sammenspil, kor, skriveværksted, billedanalyse og kunsthistorie.

Skolen henvender sig til personer med psykiske problemer eller stress. Undervisningen foregår på små hold i en inspirerende og tryg atmosfære.

 

Se også Gallo Skolens facebook side

ap15nom